FÖRENINGS – och FÖRBUNDSSERVICE

När det händer……….

Föreningar, förbund mm. se till att Ni syns, skicka in underlag för annonser , så ordnar vi en gratis plats på vår hemsida, all reklam är bra reklam! 

PÅ DENNA SIDA KAN FÖRENINGAR OCH FÖRBUND ”ANNONSERA” OCH INFORMERA OM ÅRSMÖTEN , SAMMANKOMSTER, JUBILEER ELLER ANNAT SOM KAN VARA AV INTRESSE FÖR MEDLEMMAR ELLER FÖR ALLMÄNHETEN.
KONTAKTA OSS SÅ FIXAR VI TILL DET!
Fyra får pris för fina förtjänster
Fyra framträdande gotländska idrottsledare kommer att uppmärksammas lite extra på Riksidrottsförbundets riksidrottsmöte senare i vår. Av hundra utvalda ledare som kommer att föräras det finaste förtjänsttecknet (RF:s förtjänsttecken i guld) i Karlstad 19-21 maj, är fyra från Gotland. Dessa är: Detlef Gräser, gymnastik, Erik Jonsson, ishockey, bandy, John-Erik Olsson, bordtennis och Eva Wiklund, ridsport. Nomineringarna har gjorts av Gotlands Idrottsförbund. GRATTTIS! 

 

Insamling för Stångaspel på TV. Gutnisk idrott.
För närvarande pågår en insamling för att Stångaspelen ska kunna ses över hela världen. Initiativet ”Crowd-funding till en webbsänd av Stångaspelen 2017” har nått halvvägs till insamlingsmålet. Det skriver initiativtagaren Ola Thomsson på Facebok. Syftet är att sprida kunskap om de gutniska idrotterna till en större publik än den gotländska. (GM) GT 8/3 2017

 

När IF 90 . Jubileumsfest på Fransan 11/11 kl. 18:30. 3-rättersmiddag, dans och underhållning. Pris 300 kr.
Anmälan senast 3/11 till: Carina 0709-414860 eller Kristin 0707-452927
Välkumne!